Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Davut CAN / İZMİR, (DHA)İZMİR'in Konak ilçesi Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Halil İbrahim Yüksel'in, makamında silahlı saldırısına uğradığı V.E. ile eski ortak olduğu, olayın alacak meselesinden kaynaklandığı ortaya çıktı. 

        Olay, dün saat 19.00 sıralarında Namık Kemal Mahallesi 431 Sokak'ta bulunan Konak Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu'nda meydana geldi. İddiaya göre, V.E., Müdür Halil İbrahim Yüksel ile görüşmek için okula geldi. V.E. ile makam odasına girdiği Yüksel arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine de V.E. üzerinde bulunan tabancayı çıkarıp, Yüksel'e ateşledi. Bacaklarına isabet eden kurşunlarla yaralanan Yüksel, kanlar içerisinde yere yığılırken, V.E. kaçtı. Ambulansla, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Halil İbrahim Yüksel, tedavi altına alındı.

        DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI

        Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatan polis, kısa süre sonra V.E.'yi yakalayarak, gözaltına aldı. V.E.'nin emniyetteki sorgusu sürerken, ikilinin daha önce ortak özel okul işlettiği, aralarında alacak verecek meselesi bulunduğu, silahlı kavganın da bu nedenle çıktığı saptandı.

        'BİR ANDA KENDİMİ KAYBETTİM'

        V.E.'nin ifadesinde, "En fazla beş dakika konuştuktan sonra tartışmaya başladık. Sonrasında anda sinirlerime hakim olamayıp, kendimi kaybettim" dediği öğrenildi.FOTOĞRAF DHA-Genel Türkiye-İzmir / Konak Davut CAN

        2020-07-14 15:00:42

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler