Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir'in Beydağ, Torbalı ve Menderes ilçelerinde jandarma ekipleri, 254 kök kenevir bitkisi ile ruhsatsız tabanca ele geçirdi.

        İzmir İl Jandarma Komutanlığı, yapılan çalışmalar neticesinde; Menderes, Beydağ ve Torbalı ilçelerinde yasa dışı kenevir ekimi yapıldığı bilgisine ulaştı.

        Menderes, Beydağ ve Torbalı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, arazilerdeki aramatarama faaliyetleri sırasında ormanlık arazide kenevir bitkilerine rastladı. Ekipler boyları 20170 santimetre arasında değişen; Menderes ilçesinde 75 kök, Beydağ ilçesinde 140 kök, Torbalı ilçesinde 39 kök olmak üzere toplam 254 kök kenevir bitkisi ele geçirdi.

        Öte yandan ekipler, şüphelilerin ev ve diğer adreslerinde aramalar yaptı. Aramlar sonucu 6 gram kubar esrar, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 57 adet mermi ele ele geçirdi.

        Gözaltına alınan İ.Ö. ve F.S. isimli şüphelilerin adli işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler