Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA) - TFF 1. Lig'de son hafta maçında deplasmanda Ekol Göz Menemenspor'la 1-1 berabere kalan Altınordu sezonu 37 puanla 14'üncü sırada tamamladı. Düşme hattının 2 basamak üzerinde kalıp son 6 yılın en kötü performansını sergileyen kırmızı-lacivertlilerde teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Menemenspor maçında da gördük ki kaçırdığımız goller aslında bizim için ligin özetiydi" diye konuştu.

        Oynadıkları diğer maçlarda da pozisyonları değerlendiremediklerini anlatan deneyimli teknik adam, "Maçın ilk 15-20 dakikalık bölümünde gol kovalayan, hücum futbolunu en iyi şekilde oynayan bir Altınordu vardı sahada. Bir türlü sonuca gidemedik. Kaçırdığımız goller aslında bizim için ligin özetiydi. Bu ligde oynadığımız diğer maçlarda zaten bunları yaşıyorduk. Girdiğimiz pozisyonların hepsini belki atamayabiliriz ama 1-2 tanesini skor anlamında kazansak oyun lehimize dönecekti" dedi.

        BATUHAN'A ÇOK ÜZÜLDÜK

        Menemenspor maçının ikinci yarısında rakibe karşı üstünlük kurduklarını belirten Hüseyin Eroğlu, "Menemenspor, lige yeni çıkmasına rağmen iyi ses getirdi ve uzun bir süre karşılaşma kaybetmedi, Oyunun belli bölümlerinde rakibe karşı pozisyon üstünlüğünü sağladık ve son bölümde golü bulduk. 1-0'dan sonra belki 2 veya 3. golü bulabilirdik. Maç 1-1 berabere bitti. Ligi tamamlandık. Bizim için koronavirüs salgını arasından sonra bu periyotta üzücü olan 4 Temmuz'daki Bursaspor maçında Batuhan'ın ayağının kırılmasıydı. Buradan ona tekrar geçmiş olsun diyorum" diye konuştu.DHA-Spor Türkiye-İzmir İZMİR, (DHA)

        2020-07-18 12:00:46

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler