Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Faruk ÇARK/ÖDEMİŞ (İzmir),(DHA)- İZMİR'in Ödemiş ilçesinde otomobille çarpıştıktan sonra ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Kısmet Toplu, 11 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

        Kaza, 8 Temmuz Çarşamba günü saat 07.30 sıralarında Ödemiş İzmir Karayolunda meydana geldi. Duygu D. idaresindeki 35 AIY 437 plakalı otomobil, iddiaya göre önünde seyreden Sedat Toplu'nun kullandığı 35 ZSE 31 plakalı motosiklete arkadan çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle devrilen motosikletten yola savrulan sürücü Sedat Toplu ile yolcu konumunda bulunan eşi Kısmet Toplu ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı çifti Ödemiş Devlet Hastanesi'ne sevk etti. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Kısmet Toplu, 11 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

        KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA 

        Bu arada kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken, Duygu D.'nin kullandığı otomobilin Sedat Toplu'nun motosikletine çarptığı anlar ise bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdığı anlar ortaya çıktı.  DHA-Güvenlik Türkiye-İzmir / Ödemis Faruk ÇARK

        2020-07-21 02:57:35

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler