Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karşıyaka, 3. Lig playoff yarı final mücadelesinde Derince Belediye’yi 10 devirerek finale kalmayı başardı. İzmir ekibi, finalde Turgutluspor'u geçerek 2. Lig'e yükselmek istiyor.

        TFF 3. Lig playoff yarı final mücadelesinde Karşıyaka ve Derince Belediye, Antalya Titanic Mardan Stadyumu’nda karşılaştı. İlk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlanan mücadelenin ikinci yarısına yeşilkırmızılılar etkili başladı. 50. dakikada Karşıyaka’nın genç forveti Doğukan İnci, Derince Belediye kalecisi Akın İsmail Köroğlu’nun müdahalesiyle yerde kaldı ve takımına penaltı kazandırdı. Penaltı atışında topun başına geçen Doğukan İnci, topu ağlara göndererek takımını 10 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra Derince Belediye topa daha fazla sahip olsa da Karşıyaka maçı 10 kazandı.

        Karşıyaka'da hedef 2. Lig

        Bu sonuçla Karşıyaka, 3. Lig playoff finaline yükseldi. İzmir ekibi, yarı finalin diğer ayağında Esenler Erokspor’u 21’lik skorla deviren Turgutluspor ile eşleşmiş oldu. Karşıyaka Turgutluspor playoff final mücadelesi 26 Temmuz Pazar günü saat 21.00’de Titanic Mardan Stadyumu’nda oynanacak. Bu sezon ligde bir kez karşılaşan iki ekibin İzmir’deki mücadelesinde kazanan taraf 21’lik skorla Manisa temsilcisi olmuştu. Yeşilkırmızılılar bu maçı kazanarak, 2. Lig’e çıkmak istiyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler