Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Evrim ATAMAN / SEFERİHİSAR (İzmir), (DHA)İZMİR'in Seferihar ilçesinde, makilik alanda yangın çıktı. Bir enerji şirketine ait rüzgar güllerinin yakınındaki alanda çıkan yangına, havadan ve karadan müdahale ediliyor.

        Seferihisar ilçesi Düzce Mahallesi Çamcoz Koyu mevisindeki makilik alanda, bugün saat 13.44'te henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait 1 helikopter ve 5 arazöz sevk edildi. Yerleşim yerlerine uzakta bulunan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Rüzgarın etkili olduğu bölgede ekipler, alevlerin bir enerji şirketine ait rüzgar güllerine ulaşmaması için yoğun çaba sarf ediyor.DHA-Genel Türkiye-İzmir / Seferihisar Evrim ATAMAN

        2020-08-02 16:15:30

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler