Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA) - TFF 3. Lig'de yeni sezon öncesi iç transferde fire vermek istemeyen transfer yasaklısı Karşıyaka, sözleşmesi biten Harun'la da anlaşmaya vardı. Daha önce Mustafa Aşan, Cenk, Metin, Arif ve Hakan Kuş'la sözleşme yenileyen yeşil-kırmızılılar, 24 yaşındaki ön liberoyla 2 yıllığına sözleşme yeniledi. Yeşil-kırmızılılarda 2015 yılında profesyonel olan Harun, şimdiye kadar 82 maçta forma giydi.

        Kaf-Kaf, sözleşmesi biten diğer isimler Fatih, Anıl ve Mustafa Değirmenci'ye yaptığı tekliflere yanıt bekliyor. Geçen sezon grubunda Play-Off finali oynayıp 2. Lig hedefini seri penaltılarla ıskalayan Karşıyaka yeni sezon öncesi antrenmanların startını teknik direktör Soner Tolungüç yönetiminde Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde verdi. Kaf-Kaf'ın 19 Eylül'de başlayacak lig öncesi kampa gitmeyip tesislerde çalışması bekleniyor.DHA-Spor Türkiye-İzmir İZMİR, (DHA)

        2020-08-21 12:44:44

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler