Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA) - TFF 1. Lig'de yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Altay'da Ricardo Quaresma transferinin gerçekleşmemesi hayal kırıklığına neden oldu. Portekizli yıldız futbolcunun ülkesinin Vitoria Guimaraes kulübüyle el sıkışması siyah-beyazlı taraftarların hevesini kursağında bıraktı. Quaresma transferiyle ilgili Vitoria Guimaraes tarafından, "Çok yaşa Kral" başlığıyla yapılan paylaşımda yıldız futbolcu at üzerine binerken, bu görüntüyü sosyal medyada paylaşan Altaylı taraftarlar, "Atı alan Üsküdar'ı geçti" yorumları yaparak yönetime göndermede bulundu.

        Altay'da ilk olarak Başkan Özgür Ekmekçioğlu'nun Quaresma ile ilgilendiklerini doğrulaması heyecana neden olmuştu. Özgür Ekmekçioğlu yıldız oyuncuyla görüşmeleri sürdürdüklerini belirterek, "Bu bir süreç, olumlu veya olumsuz olur bilemiyoruz" diyerek temkinli konuşmuştu. Futbol Şube Sorumlusu Hilmi Bozok'un bir süre sonra, "Quaresma ile görüşmelerimiz son aşamaya geldi. Bu transferin yüzde 85 olumlu sonuçlanacağını düşünüyorum" açıklaması taraftarlar arasındaki heyecanı ikiye katlarken, bu transferin gerçekleşmemesi üzerine yönetimin sürpriz bir isimle anlaşarak taraftarın gönlünü almayı planladığı öğrenildi.DHA-Spor Türkiye-İzmir Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)

        2020-09-08 12:39:31

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler