Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA)- İZMİR'deki Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi'nde, oluşturulan müzik topluluğunca koronavirüs salgınıyla mücadelede görev yapan sağlık çalışanlarına destek için konser verildi.

        İzmir Devlet Senfoni Orkestrası, İzmir Devlet Opera ve Balesi, İzmir Devlet Klasik Türk Müziği Korosu, Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı, Ege Üniversitesi Devlet Konservatuvarı ve halk müziği sanatçılarından oluşan müzik topluluğu 'Turkish Brass Ensemble', koronavirüs salgınıyla mücadelede görev yapan sağlık çalışanlarına destek olmak için hastane bahçesinde konser verdi. Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi bahçesinde sağlık çalışanlarıyla buluşan müzik topluluğu, koronavirüs tedbirlerine uyarak, Türk ve yabancı bestecilere ait eserlerden oluşan şarkıları seslendirdi. Sağlık çalışanları 'Aman Doktor' şarkısına eşlik ederken, renkli görüntüler oluştu.

        Öte yandan, konser boyunca anonslar yapılarak alandakilerin sosyal mesafe kurallarına uyması istendi.DHA-Genel Türkiye-İzmir İZMİR, (DHA)

        2020-09-08 18:09:11

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler