Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altınordu, 27 yaşındaki santrafor Ahmet Dereli ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

        20202021 sezonu kadro planlama çalışmalarını sürdüden Altınordu, Adanaspor'dan Ahmet Dereli'yi kadrosuna kattı. Kendisini 3 yıllığına kırmızılacivertli renklere bağlayan imzayı atan 27 yaşındaki santrfor, imzadan hemen sonra takımının Beytullah Baliç Yerleşkesi'ndeki kampına katıldı.

        "Hayalim gerçekleşti"

        Transferi hakkında konuşan Dereli, "Hayalim gerçekleşti. Kimsenin yüzünü karar çıkarmadan, örnek bir sezon geçirip şampiyonluk kupasını kaldırmayı hayal ediyorum" dedi. Altınordu İcra Kurulu Başkanı (CEO) Barış Orhunbilge de Ahmet Dereli’nin Altınordu felsefesine ve sistemine uygun bir oyuncu olduğuna dikkat çekerek, “Uzun süredir takip ettiğimiz ve kalitesini ıspatlamış oyuncunun takımımıza önemli katkıları olacaktır” ifadelerini kullandı.

        Bugüne kadar Süper Lig’de 22, TFF 1. Lig’de 123, 2. Lig’de 19 maça çıkan usta oyuncu, rakip fileleri toplam 26 kez sarstı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler