Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA) - TFF 1'inci Lig'de yeni sezon öncesi mali sıkıntılarla boğuşan ve pazartesi günü evinde oynayacağı Tuzlaspor maçına moralsiz hazırlanan Akhisarspor'da bir yıldız daha takımdan ayrıldı. Eski yabancı futbolcularına 1.7 milyon Euro borcu nedeniyle transfer yasaklısı olan yeşil-siyahlılarda Erhan, Tolga, Ergin, Onur, Aykut, Muhammet, Gökhan, Cocalic, Burhan ve Uğur'un ardından Cikalleshi de takımdan ayrıldı.

        Alacakları nedeniyle Ege ekibiyle sözleşmesini fesheden Arnavut futbolcu Süper Lig ekibi İttifak Holding Konyaspor'la 2 yıllığına anlaşma sağladı. Transfer yapamayan ve elindeki oyuncuları da bir bir kaçıran Akhisarspor'da Tuzlaspor karşılaşması öncesi camiayı endişe sardı. DHA-Spor Türkiye-İzmir İZMİR, (DHA)

        2020-09-12 11:10:55

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler