Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ahmet Turhan ALTAY/İZMİR, (DHA) Süper Lig'de ilk hafta maçında Denizlispor'u Ege derbisinde konuk eden Göztepe'de yeni transferler görücüye çıktı. Teknik direktör İlhan Palut, Adanaspor´dan gelen genç kaleci İrfan Can Eğribayat ve Yunan ekibi Aris Selanik´ten kadroya dahil edilen santrfor Brown Ideye´ye on birde şans verdi. Yeni transferlerden Dzenan Burekovic, Kubilay Sönmez, Burak Süleyman ve Cherif Ndiaye ise maça yedek başladı.

        DENİZLİSPOR´DA PROSİNECKİ´NİN İLK MAÇI

        Denizlispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, yeşil-siyahlı ekibin başında ilk kez sahaya çıktı. Hırvat teknik adam, Alanyaspor´dan transfer edilen kaleci Cenk Gönen, Hannover 96´dan kadroya dahil edilen Marvin Bakalorz ve Çek ekibi Mlada Boleslav'dan gelen Muris Mesanovic'i on birde görevlendirdi. Yaz transfer döneminde kadroya dahil edilen diğer isimlerden Costel Pantilimon, Sakıb Aytaç, Özer Özdemir ve Angelo Sagal ise yedek kulübesinde yerini aldı.DHA-Spor Türkiye-İzmir Ahmet Turhan ALTAY

        2020-09-12 21:02:42

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler