Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Göztepe, Süper Lig’in ilk haftasında Denizlispor’u 51 mağlup ederek lige keyifli bir başlangıç yaptı. Sarıkırmızılı ekipte 5 yeni transfer ilk kez sahaya çıktı.

        Süper Lig’de 20202021 sezonunun ilk maçında Göztepe, sahasında Denizlispor ile karşılaştı. Sarıkırmızılılar, rakibini 51 mağlup ederek lige iyi bir başlangıç yaptı. Göztepe’ye galibiyeti getiren golleri 9. dakikada penaltıdan Alpaslan Öztürk, 25. dakikada Atınç Nukan, 43. dakikada Halil Akbunar, 50. dakikada Mossoro ve 71. dakikada Tripic kaydetti. Bu sonuçla Göztepe, ligdeki ilk maçından 3 puanla ayrılmış oldu.

        Göztepe şanssızlığını kırdı

        Denizlispor’u 51 mağlup eden Göztepe, üst üste 4. sezonunu geçirdiği Süper Lig’e 4. kez iç saha maçıyla başlarken ilk galibiyetini almış oldu. Sarıkırmızılılar, 20172018 sezonunun ilk maçında sahasında Fenerbahçe’yle 22 berabere kalırken, 20182019 sezonunun ilk maçında sahasında Yeni Malatyaspor’a 31 mağlup olmuştu. 20192020 sezonunun ilk maçında sahasında Antalyaspor’la karşılaşan İzmir ekibi, bu maçtan da 10’lık mağlubiyetle ayrılmıştı.

        Yeni transferler formayla buluştu

        Devam etmekte olan yaz transfer sezonunda 6 futbolcuyu kadrosuna katan Göztepe’de yeni transferlerden kaleci İrfan Can Eğribayat ve santrfor Brown Ideye ilk 11’de sahaya çıktı. Yeni transferlerden Kubilay Sönmez, Cherif Ndiaye ve Dzenan Burekovic ise ikinci yarıda oyuna dahil oldu. Böylece Göztepe’de 4 yeni transfer sarıkırmızılı formayla ilk maçlarına çıkmış oldu. Göztepe’de ayrıca, altyapıdan yetişen orta saha oyuncusu Efe Binici de A takım formasıyla ilk kez bir resmi maça çıktı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler