Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA) - Misli.com 3. Lig 4. Grup'un yeni ekiplerinden Bergama Belediyespor, geçen sezon Serik Belediyespor'la 2. Lig'e yükselme sevinci yaşayan Fatih Özçelik ile anlaştı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Fatih Özçelik'e kırmızı-lacivertli formayla başarılı bir sezon geçirmesini temenni ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

        Bucaspor'da profesyonel olan 27 yaşındaki sol kanat Ankara Demirspor, 1920 Maraşspor, Haçkaspor, GMG Kastamonuspor, Sakaryaspor ve 52 Orduspor kulüplerinde de görev aldı. Kariyerinin son 5 sezonunda 4 defa şampiyonluk gören Fatih, Ankara Demrispor, Kastamonuspor, Sakaryaspor ve Serik Bld'de 3. Lig'de mutlu sona ulaştı. Lig öncesi Afyon kampını tamamlayan Bergama ilçeye döndü.DHA-Spor Türkiye-İzmir İZMİR, (DHA)

        2020-09-14 11:33:04

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler