Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA) - TFF 1. Lig'de deplasmanda Menemenspor'u 2-0 yenerek ilk haftayı 3 puanla kapatan Altınordu, iç transferde Metehan Mimaroğlu ile sözleşme yeniledi. Yönetim, 26 yaşındaki sol kanat oyuncusunun sezon sonu bitecek sözleşmesini 2022 yılına kadar uzattı. Geçen sezon devre arasında 3. Lig ekibi Osmaniyespor'dan transfer edilen Metehan, sergilediği futbol ve attığı gollerle kısa sürede kendisini kanıtladı. 2019-20'de Altınordu formasıyla 4 gol kaydeden Metehan, bu sezona da Menemenspor filelerini sarsarak lige golle başladı.

        Misli.com 2. Lig'de yer alan hazırlayıcı takım Niğde Anadolu FK için düşünülürken teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun raporuyla Altınordu'ya transfer edilen forvet oyuncusu, kendisine duyulan güveni boşa çıkarmadı. 2015-17 yılları arasında Bölgesel Amatör Lig'de mücadele ederken, önce 3. Lig'e oradan da 1. Lig'e tırmanan Metehan Mimaroğlu, alt liglerde henüz keşfedilmemiş yeteneklerin olabileceğini gösterdi. Altınordu, 50 bin TL bonservis ücretiyle transfer ettiği Metehan'ı düşük bir maliyetle alıp önemli bir transfer başarısına imza attı.DHA-Spor Türkiye-İzmir Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)

        2020-09-14 12:44:26

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler