Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA) - TFF 1. Lig'in ilk haftasında Altınordu'ya evinde 2-0 yenilerek 2020-2021 sezonuna mağlubiyetle başlayan Menemenspor, pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Giresunspor maçına iddialı hazırlanıyor. Teknik direktör Cenk Laleci, Altınordu karşılaşmasında hatalardan ders çıkardıklarını ve gerekli analizleri yaptıklarını söyledi. Giresunspor karşılaşmasında takımın kendini affettireceğini dile getiren Laleci, "Ben oyuncularımın potansiyeline güveniyorum. Altınordu karşısında iyi iyler de yaptık. Fakat daha da gelişmeliyiz" diye konuştu.

        Ligin bu sezon çok çekişmeli geçeceğini dile getiren Laleci, "Menemen vizyonu olan bir kulüp. Genç ve tecrübeli futbolcularımızı en iyi şekilde harmanlayacağız. Taraftarımız bize inansın. Çok çalışıyoruz, sürekli gelişim içindeyiz. Giresun karşısında daha diri ve istekli görüneceğiz. Hedefimiz ilk galibiyetimizi almak. İnanıyorum ki ilk haftadaki moral bozukluğunu telafi edeceğiz" diye konuştu. DHA-Spor Türkiye-İzmir İZMİR, (DHA)

        2020-09-14 12:54:32

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler