Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA) - 

        TFF 1'inci Lig kulüplerinden Altınordu, dış transferde üçüncü imzayı hazırlayıcı takımı Niğde Anadolu FK'dan Hüseyin Altuğ Taş'a attırdı. Daha önce Giresunspor'dan sağ kanat Ahmet İlhan Özek ve Adanaspor'dan forvet Ahmet Dereli ile el sıkışan İzmir temsilcisi, orta sahada görev yapan 24 yaşındaki Hüseyin Altuğ ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Geçen sezonun ikinci yarısında Niğde ekibine gittiğini hatırlatan Hüseyin, Altınordu'ya transfer olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

        Sistemi olan bir kulübe geldiğini ifade eden futbolcu, "Sistem, Niğde Anadolu FK'da da aynı şekilde işliyordu. Bu nedenle adaptasyon sürecimin çok kısa süreceğine inanıyorum" dedi. Ankaraspor'da keşfedilip Galatasaray altyapısında yetişen, Başakşehir, Sakaryaspor, Bandırmaspor, Tepecikspor, Gümüşhanespor, Bodrum Belediyespor ve son olarak Niğde Anadolu FK formaları giyen Hüseyin, Süper Lig'de 3, Misli.com 2'nci Lig'de 76, Misli.com 3'üncü Lig'de 28, kupada 12 kez sahaya çıkıp toplam 12 kez gol sevinci yaşarken, milli formayı ise 31 kez giydi.DHA-Spor Türkiye-İzmir

        2020-09-15 10:02:09

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler