Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA)TFF 1´inci Lig'de sezona Altınordu yenilgisiyle başlayan Menemenspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Giresunspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, genç oyuncusu Murat Alkatmış'ın U19 Milli Takımı'na davet edilmesiyle büyük sevinç yaşadı.

        Teknik direktör Cenk Laleci, Murat'ın ay-yıldızlıların 8 ile 14 Ekim 2020 tarihleri arasında Hırvatistan'da katılacağı UEFA U19 Avrupa Şampiyonası Elit Tur maçlarının aday kadrosuna çağrıldığını belirterek, "Murat´la gurur duyuyoruz. Orada kendini gösterecektir. Murat çok yetenekli bir futbolcu. Süper Lig'de de talipleri var. Menemenspor olarak gençlerimizin üzerine titriyoruz. Murat gibi birçok oyuncuyu Türk futboluna kazandıracağız" diye konuştu. Murat'ın adı daha önce transferde Fenerbahçe ile anılmıştı.DHA-Spor Türkiye-İzmir

        2020-09-17 11:00:59

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler