Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA) - AXA Sigorta Efeler Ligi'nde dün evinde Tokat Belediye Plevne'yi 3-2 mağlup eden Altekma, bu sezon ikinci kez geriye düştüğü bir maçı çevirerek alkış topladı. Ligin 3'üncü haftasında iki kez geriye düştüğü Galatasaray deplasmanında maç sayısını çevirerek sahadan 3-2'lik zaferle ayrılmayı başaran İzmir temsilcisi, Tokat temsilcisi karşısında da inatçı karakterini gösterdi.

        İlk 2 seti 26-24'lük skorlarla vererek avantaj kaybeden Altekma, dişli rakibi karşısında havlu atmadı ve skoru 2-2'ye getirdi. Tie-break setiyle sahadan zaferle ayrılan mavi-beyazlılar topladığı 8 puanla 5'inci sıraya yerleşti. Son topa kadar mücadele eden bir ekip olduklarını belirten Asbaşkan Uğur Tendik, "Yenilgiyi kabullenmeyen bir karakterimiz var" diye konuştu.DHA-Spor Türkiye-İzmir İZMİR, (DHA)

        2020-09-24 12:35:16

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler