Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA) - MİSLİ.com 2'nci Lig ve 3'üncü Lig'in ilk haftalarınde Ege ekipleri zirveye ambargo koydu. 2'nci Lig'deki iki grupta da Egeliler liderliğe kurulurken 3'üncü Lig'de 3 Ege ekibi zirve ortağı oldu. Son 2 yıldır 1'inci Lig hedefini Play-Off'ta ıskalayan Manisa Futbol Kulübü, yeni sezona müthiş başladı. Grubun iddialı takımları Çorum FK ve Kocaelispor önünde 2'de 2 yapan siyah-beyazlı ekip, 2 maçta tam 9 gol atarken kalesinde yalnız 2 gol görüp sezon başından lider oldu. Grupta Uşakspor da ilk maçlarını 6 puanla kayıpsız geçerek Manisa FK'nın ardından averajla ikinci sıraya yerleşti. Geçen sezon 3'üncü Lig'de Play-Off'ta mutlu sona ulaşıp 5 yıl sonra 2'nci Lig'e dönen Turgutluspor, Kırmızı Grup'ta 2'de 2'yle liderlik koltuğuna oturdu.

        Misli.com 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta geçen sezon Play-Off'ta hayal kırıklığı yaşayan Bucaspor 1928, ilk iki maçta rakiplerine puan kaptırmayıp zirveye ortak oldu. Ligde 3'üncü Grup'ta Somaspor, 4'üncü Grup'ta ise bu yıl profesyonel kategoriye dönen Bergama Belediyespor ilk 2 haftadan 6 puan çıkardı.DHA-Spor Türkiye-İzmir Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA)

        2020-09-28 13:40:52

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler