Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA) FIBA Şampiyonlar Ligi'nde koronavirüs pandemisi nedeniyle geçen hafta belirlenen yeni format gereği grubundaki takım sayısı 8'den 4'e düşen Pınar Karşıyaka'nın maç takvimi de netleşti. Yeşil-kırmızılı ekip, ligde F Grubu'ndaki ilk maçını 27 Ekim Salı günü İspanya deplasmanında Retabet Bilbao ile oynayacak. İlk iç saha sınavına 10 Kasım Salı günü İtalyan ekibi Fortitudo Bologna önünde çıkacak Kaf-Kaf, 8 Aralık Salı günü ise Almanya'da Brose Bamberg'e konuk olacak. 

        Grubunda ikinci devre maçlarına 23 Aralık'ta evinde yine Bamberg karşısında başlayacak Karşıyaka, 12 Ocak'taki Bologna deplasmanı ve 27 Ocak'taki Bilbao maçıyla grup aşamasını tamamlayacak. Yeşil-kırmızılı ekip çift devreli lig usulüne göre oynanacak karşılaşmalar sonucunda son 16'ya kalmak için grubunda adını ilk 2'ye yazdırmaya çalışacak. Daha önce 13 Ekim'de başlaması planlanan FIBA Şampiyonlar Ligi'nin yeni sezonu salgın nedeniyle ertelenmiş, gruplardaki takım sayısı azaltılıp, maçların birer hafta ara verilerek oynanması kararlaştırılmıştı.DHA-Spor Türkiye-İzmir DHA

        2020-10-01 12:23:05

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler