Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA) İzmir Büyükşehir Belediyespor'da olağan genel kurul yapılırken, başkan Ersan Odaman ve mevcut yönetim yeniden göreve seçildi.

        Celal Atik Spor Salonu'nda pandemi önlemlerine uygun yapılan kongreye 174 üyeden 117'si katıldı. Genel kurulda Ege Su Sporları ve Tenis İhtisas Kulübü'nün sporcu ve yarışma haklarının İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından alınması oybirliğiyle kabul edildi. Üç yıllık tahmini bütçelerin de açıklandığı genel kurulda üyelere teşekkür eden başkan Odaman, "İzmir'i spor kentine çevireceğiz. Hem bayanlarda hem de erkeklerde Hentbol Süper Lig'de şampiyonluğu hedefliyoruz. Tekerlekli sandalye basketbolda şampiyon olmak için yatırım yaptık. Sporda her alanda milli sporcular, şampiyon sporcular çıkarmak için planlamalar yapacağız" dedi.DHA-Spor Türkiye-İzmir DHA

        2020-10-01 12:28:01

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler