Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA) TFF 1'inci Lig'de geçen hafta deplasmanda Beypiliç Boluspor'u 2-1 yenerek 6 puana ulaşan Altınordu, 4'üncü hafta mücadelesinde yarın evinde Ankaraspor'la karşı karşıya gelecek. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakada Alper Çetin düdük çalacak. Koronavirüs salgını önlemleri nedeniyle maça seyirci alınmayacak. Kırmızı-lacivertlilerde sakatlığı süren Muhammed ve idman eksiği olan Onur'un yanı sıra Göztepe ile anlaşan Kerim kadroda yer almayacak. İlk iç saha galibiyetini almayı hedeflediklerini söyleyen teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Ankaraspor'la zorlu bir karşılaşma oynayacağız. Son iki maçını kaybeden rakibimiz çıkış peşinde. Böyle maçlar her zaman daha zor geçiyor. Hedefimiz 3 puan" dedi.

        ALTINORDU'NUN MUHTEMEL 11'İ

        Erhan Alper, Sinan, Kahraman, Ufuk, Oğulcan, Muzaffer, Ahmet İlhan, Furkan, Metehan, HüsamettinDHA-Spor Türkiye-İzmir İZMİR, (DHA)

        2020-10-02 13:05:13

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler