Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Melis KARAKUZULUOrçun BAŞER/İZMİR, (DHA)-İZMİR'in Konak ilçesinde, sahil kenarındaki bisiklet yoluna ciple girip sosyal medyada görüntüsünü paylaşılan sürücüye 2 ayrı ceza kesildi.

        Kordon'da bisiklet yoluna girip, bisikletli bir çocuğu tehlikeye soktuğu öne sürülen cipin sosyal medyada paylaşılan görüntüleri, tepkiye neden oldu. Bölgede bulunan bir vatandaşın çektiği görüntülerde, cipin bisiklet yolunda hızla ilerlediği görüldü. Sosyal medyadaki tepkiler üzerine, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, kendisinin de etiketlendiği paylaşıma sosyal medya hesabından cevap vererek, "Bahse konu araca Karayolları Trafik Kanunu 2 ayrı maddesine muhalefetten 2 ayrı ceza kesilmiştir. Bilgilerinize" ifadelerini kullandı.

        Öte yandan, İzmir Büyükşehir Belediyesi de konuyla ilgili bir açıklama yaparak, araç sürücüsüne gerekli cezai işlemlerin uygulandığını bildirdi.DHA-Genel Türkiye-İzmir / Konak Melis KARAKUZULUOrçun BAŞER

        2020-10-05 14:11:27

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler