Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'BU İNSANLARA ZEHİR SATIYORLAR'

        İzmir'de sahte içkiden ölenlerin yakınları, Adli Tıp Kurumu önünde cenazelerni teslim almak için bekliyor. Babası Ali İhsan Çakmak'ı (70) sahte içki nedeniyle kaybeden Osman Çakmak, şöyle konuştu:

        "Babm yaklaşık 20 yıldır alkol tüketiyor. Üç gün önce saat 16.00'da eve gelmiş. Annem o sırada pazardaymış. Saat 19.30 gibi eve geldiğinde, babamın mide bulantısı olduğunu öğrenmiş. Babam yarım saat sonra kusmaya başlamış. Babam hastaneye gitmeyi sevmezdi. Üst üste kusunca, gece yarısına doğru ambulans çağırmışlar. Kapının önünde müdahale edilmiş. Daha sonra Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ben yanına gittiğimde bilinci yerindeydi. 'Baba ne oldu?' dedim. 'Başım çok ağrıyor' dedi. 'Çok alkol içiyorsun ondandır' dedim. Ondan olmadığını söyledi. Daha önce de karaciğer ve kalp şikayetleriyle hastaneye kaldırmıştık. Biz de öyle bir şey var zannettik. Konuşmamızdan yarım saat sonra bilincini kaybetti ve kalp krizi geçirdi. Kan tahlili yaptıklarında kanında metil alkole rastlandı."

        Babasının sürekli aynı yerden alkol aldığını belirten Çakmak, "Oradan alamayınca, müptelalığın da verdiği cesaretle, hiç tanımadığı birinin telefonundan birilerini arayıp, bu alkolü satın almış. Üç gün hastanede yattı. Birçok kişinin canı yandı.Gerçeğini de sahtesini de içmesinler. Alkol hiç güzel bir şey değil. Allah bunu yapanların belasını versin. Bu insanlara zehir satıyorlar. Temizlik malzemesinde kullanılan bir şeyi nasıl satıyorsun? 10 lira fazla kazanacaklar diye yapıyorlar. İki tane dünya versen o giden insanları geri getiremezsin" dedi.Hande NAYMAN / İZMİR, (DHA)

        DHA-Genel Türkiye-İzmir Hande NAYMAN

        2020-10-10 11:38:43

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler