Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOZMETİK ÜRÜN İMALATI RUHSATI ALMIŞLAR

        Türkiye'nin farklı illerinde meydana gelen sahte içki ölümleri sonrası çok sayıda operasyon yapıldı. İzmir'de polis ekipleri, son 1 haftada 32 adrese yaptığı baskınlarda, yaklaşık 16 ton sahte etil alkol ele geçirdi. Yaklaşık 250 litre de sahte içkiye el koyuldu. Emniyetteki işlemleri sonrası dün adliyeye sevk edilen 20 kişiden 10'u, çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, diğerleri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Böylece kentte operasyon kapsamında tutuklananların sayısı, 14'e çıktı. Dosya kapsamında, emniyette ifadeleri alınıp, serbest bırakılanların sayısının ise 150 olduğu belirtildi.

        Polis, soruşturma kapsamında operasyonlarını sürdürürken, İzmir'de sahte etil alkol sattıkları gerekçesiyle tutuklanan bazı kişilerin, denetimlerde problem yaşamamak için kozmetik ürünleri imalatı ruhsatı aldıkları ortaya çıktı. Ele geçirilen sahte etil alkollerin ise İstanbul'dan getirildiği öğrenildi. Davut CAN/İZMİR, (DHA) DHA-Güvenlik Türkiye-İzmir Davut CAN

        2020-10-14 15:06:12

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler