Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Merkez üstü İzmir’in Seferihisar ilçesi olan 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından tsunami vuran Sığacık mahallesinin maskotu boncuk ismindeki köpeğin sulardan yüzerek kurtulduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

        Sığacık Mahallesi'nin maskotu haline gelen Boncuk tsunami sularına kapıldı. Biranda yükselen sular nedeniyle nereye gideceğini şaşıran Boncuk yüzerek sahibinin yanına kadar gitti. Masa ve sandalyelere çıkan boncuk suların onları da götürdüğünü fark edince sahil kenarında restoranı olan sahibinin kapıyı açmasıyla içeriye girdi. Bir masanın üzerine çıkan boncuk son anda kurtuldu. Tuğçe Dal sokaktan sahiplendiği köpeğinin sulara kapılmamasına sevindi. O anlar ise güvenlik kameralarına an be an yansıdı.

        Köpeğin sahibi Tuğçe Dal köpeğinin kurtulmasına sevindiğini belirterek, “Ben Kaleiçi'nde arkadaşlarımın yanındaydım. Eşim içeri çağırmış köpeğimizi ama içeri girmemiş korkudan su basınca yüzerek sandalyelerin üzerine çıkmış, normalde suyu hiç sevmez. Kapıyı açınca eşim yüzerek içeri girmiş. İçerdeki devrilen masaların üzerine çıkarak kendini korumuş. Kaleiçi'nin maskotudur Boncuk herkes onu soruyor zaten” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler