Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Davut CAN/İZMİR, (DHA)İZMİR'in Menderes ilçesindeki bir mandalina bahçesinde cesedi bulunan Zindan Torun cinayetiyle ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

        Olay, geçen salı günü saat 13.30 sıralarında, Çile Mahallesi'nde meydana geldi. Jandarma ekipleri mahallede kavga ihbarı üzerine bölgeye gitti. Yapılan incelemede, yol kenarında park halindeki bir otomobilin sol aynasına mermi isabet ettiği, ön camının da çatlak olduğu tespit edildi. Çevrede çalışma başlatan jandarma, aracın bulunduğu yere yaklaşık 400 metre mesafedeki bir mandalina bahçesinde Zindan Torun'u pompalı tüfekle öldürülmüş cesedini buldu. Olayla ilgisi olabileceği değerlendirilen 3 kişi, jandarma ekiplerince yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.DHA-Güvenlik Türkiye-İzmir / Menderes Davut CAN

        2020-11-21 15:03:03

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler