Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Halil İbrahim KARABIYIKFırat AKAY/İZMİR, (DHA)- İZMİR'de, koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan karar doğrultusunda, saat 20.00 itibarıyla Türkiye genelinde olduğu gibi sokağa çıkma kısıtlaması başladı.

        İçişleri Bakanlığı'nca koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan ve valiliklere gönderilen kararlar doğrultusunda saat 20.00 itibarıyla sokağa çıkma kısıtlaması Türkiye genelinde uygulanmaya başlandı. Bu kapsamda yurt genelinde olduğu gibi, İzmir'de de saat 20.00'den yarın saat 10.00'a kadar, sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. 

        SOKAKLAR ISSIZ KALDI

        Kentin en işlek caddelerinden biri olan Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde, Gündoğdu Meydanı'nda  ve Basmane Meydanı'nda vatandaşların kısıtlamaya uyduğu görüldü.

        Öte yandan, polis ekipleri ile motosikletli yunus timleri kentin birçok noktasında alınan tedbirlere uyulması için denetim yaptı. DHA-Genel Türkiye-İzmir / Merkez Halil İbrahim KARABIYIK Fırat AKAY

        2020-11-21 21:44:33

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler