Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA) - SÜPER Lig'de üst üste Çaykur Rizespor, Atakaş Hatayspor ve Galatasaray maçlarını kaybedip taraftarını üzen Göztepe yarın evinde Fatih Karagümrük'le kozlarını paylaşacak. Gürsel Aksel Stadı'nda Sarper Barış Saka'nın görev alacağı maç saat 16.00'da başlayacak. Ev sahibi sarı-kırmızılılarda koronavirüs testleri pozitif çıkan kaleci İrfan Can, orta saha Kubilay ve forvet Ideye müsabakada forma giyemeyecek. Tedavisi süren defans oyuncusu Alpaslan'ın durumu ise maç saati netleşecek.

        Teknik Direktör İlhan Palut, Fatih Karagümrük karşılaşmasında galip gelip alınan yenilgileri telafi edeceklerini söyledi. Zorlu bir maça çıkacaklarını ifade eden genç teknik adam, "Sahamızda kayıp yaşamak istemiyoruz. Taraftarımızı üzdük ancak bu maçta camiamızını yüzünü güldüreceğiz" diye konuştu. Göz-Göz bu sezon Gürsel Aksel Stadı'nda oynadığı 7 maçın 3'ünü kazandı. Göztepe evinde rakipleriyle 2 kez berabere kalırken, 2 defa da sahadan yenilgiyle ayrıldı.DHA-Spor Türkiye-İzmir İZMİR

        2020-12-25 11:00:25

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler