Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA) - ING Basketbol Süper Ligi'nde takımdaki 6 oyuncunun koronavirüse yakalanması nedeniyle Tofaş ve Darüşşafaka Tekfen'le oynaması gereken maçları ertelenen Petkimspor, yarın 3 hafta sonra parkeye çıkacak. Aliağa temsilcisi oyuncular ve 2 kulüp çalışanının testlerinin negatife dönüp izolasyon süreçlerini tamamlamalarının ardından Türk Telekom'a konuk olacak.

        Ankara Spor Salonu'ndaki maç saat 20.00'de başlayacak. Ligde takımdaki koronavirüs vakaları öncesi son olarak 6 Aralık'ta evinde Anadolu Efes'e 75-71 yenilen Petkimspor, 11 maçta 5 galibiyet elde etti. Türk Telekom'un ise 13 maçta 8 galibiyeti bulunuyor. Erteleme sınavlarının da tarihi belirlenen Petkim, Tofaş'la 27 Ocak, Darüşşafaka'yla 3 Şubat'ta rakip olacak.DHA-Spor Türkiye-İzmir İZMİR, (DHA)

        2020-12-26 12:42:46

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler