Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA) - TFF 1'inci Lig'de 4'te 4 yaparak zirve yarışı veren Altay'da sol kanat Erhan Çelenk'in son haftalarda sergilediği futbol teknik heyetin ve taraftarların yüzünü güldürüyor. Erhan, son olarak iç sahada 3-1'lik galibiyetle sonuçlanan Bereket Sigorta Ümraniyespor maçının kahramanı oldu. Siyah-beyazlıların 11'inci dakikada bulduğu golde fırsatçılığını konuşturup perdeyi açan deneyimli futbolcu, 24'üncü dakikada penaltıdan gelen ikinci golde de penaltının mimarı oldu.

        Erhan, 78'inci dakikada Kappel'e asist yaparak üç golde de skora katkı sağladı. Daha önce Eskişehirspor ve Ankaraspor maçlarında ağları havalandıran 31 yaşındaki futbolcu siyah-beyazlı formayla 3 gole ulaştı. Erhan Çelenk, 2-1'lik Menemenspor deplasmanında ise ikinci golde Yılmaz'a asist yapmıştı. 2017-18'de Büyükşehir Belediye Erzurumspor'la 2018-19'da ise Gaziantep FK ile Süper Lig'e çıkma sevinci yaşayan Erhan, aynı başarıyı Altay'da da göstermek istiyor.DHA-Spor Türkiye-İzmir Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)

        2020-12-27 13:18:55

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler