Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bergama Ticaret Odası (BERTO), ihtiyaç sahibi öğrencilerin uzaktan eğitimine destek olmak amacıyla 90 adet klavyeli tableti Bergama, Dikili ve Kınık ilçeleri milli eğitim müdürlüklerine teslim etti.

        Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) desteğiyle hayata geçirilen "TOBB Küçük Parmaklar" kampanyası kapsamında Bergama, Dikili ve Kınık ilçelerinde eğitim ve öğretim gören öğrencilere tablet alındı. Covid19 pandemisi nedeniyle sadece uzaktan eğitim alabilen öğrencilerin eğitim süreçlerine bir nebze de olsa katkıda bulunabilmek amacıyla BERTO yönetim kurulu üyeleri Tahir Erdoğan, Ali Sarıl ve genel sekreter Gülay Koç'un girişimleriyle temin edilen tabletler, Bergama, Dikili ve Kınık ilçeleri milli eğitim müdürlüklerine teslim edildi. Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kiraz’a 50, Kınık İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Derlioğlu’na 20 ve Dikili İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Ulus’a da 20 adet tablet verildi.

        BERTO Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper yaptığı açıklamada, "Tüm dünyayı saran bu zorlu süreçte eğitim de dahil olmak üzere her şey internet ortamına taşındı. Biz de Bergama Ticaret Odası olarak çevrimiçi eğitimlere katılamayan çocuklarımız için TOBB öncülüğünde bu tablet yardımı kampanyasını başlattık ve tabletlerimizi Bergama, Dikili ve Kınık'ta belirlenen öğrencilerimize ulaştırılabilmesi için teslimi yaptık. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler