Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA) - SPOR Toto 1'inci Lig'de hafta sonu mesaisinde alt sıralardaki rakiplerinden Akhisarspor'u evinde 6-2 yenerek büyük moral bulan Menemenspor yarın son 4 maçından galibiyet çıkaramayan Bursaspor'a konuk olacak. Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda Bülent Birincioğlu'nun düdük çalacağı müsabaka saat 19.00'da başlayacak.

        Sarı-lacivertlilerde cezalı golcü Rasheed ve Abdulkadır forma giyemeyecek. Teknik Direktör Ümit Karan, Akhisarspor galibiyetinin anlam kazanabilmesi adına Bursa deplasmanından da mutlaka 3 puanla dönmeleri gerektiğini söyledi. Karan, "Bursaspor da hedefleri olan, çıkış arayan bir takım. Çok zorlu bir maça çıkacağız. Kendi oyunumuzu sahaya yansıtacağız" diye konuştu. DHA-Spor Türkiye-İzmir İZMİR, (DHA)

        2021-02-24 11:14:07

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler