Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA) - SPOR Toto 1'inci Lig'de pazar günü deplasmanda lider Giresunspor'la karşılaşacak Play-Off yarışındaki Altay, sezonun en zor sınavlarından birini verecek. Son 12 maçını kazanan Karadeniz ekibinin serisini sona erdirmek isteyen siyah-beyazlılar, ligin en iyi savunma yapan takımını alt etmenin planlarını yapıyor. Ligde 23 maçta 14 golle en az gol yiyen takım olan Giresunspor, son 12 haftada kalesinde sadece 1 kez gol gördü.

        Yeşil-beyazlılar bu periyotta rakip filelere 24 gol bıraktı. Her takımı yenecek güçte olduklarını söyleyen teknik direktör Osman Özköylü, "Giresunspor karşısında kazanmak için mücadele edeceğiz" dedi. Son 2 deplasman maçında Eskişehirspor ve Adana Demirspor'u mağlup eden İzmir temsilcisi, dış sahada 3'te 3 yapmak istiyor. Dış sahada kazanmasına rağmen evindeki puan kayıplarıyla zirve yarışının gerisine düyen Altay, ilk 2 hattının 11 puan gerisinde yer alıyor.DHA-Spor Türkiye-İzmir Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)

        2021-02-26 12:20:47

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler