Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir’de, 2228 Şubat tarihleri arasında polis ekiplerince gerçekleştirilen operasyon ve uygulamalarda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, haklarında işlem yapılan 50 şüpheliden 15’i çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, il genelinde uyuşturucu madde imalatı ve ticaretini yapan şüphelilere yönelik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda 2228 Şubat tarihleri arasında yapılan uygulamalar ve düzenlenen operasyonlarda, 232 gram esrarskank, 7 gram kokain, 24 kök kenevir, 91 gram sentetik kannabinoid, 91 gram metamfetamin, 39 adet ecstasy, 13 bin 52 adet sentetik hap, uyuşturucudan elde edildiği değerlendirilen 465 TL para, tabanca, tüfek ile şarjör ve 17 fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan ve haklarında işlem yapılan 50 şüpheliden 15´i çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler