Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cevdet ŞEN/BERGAMA (İzmir), (DHA)İZMİR'in Bergama ilçesindeki büyükbaş hayvan çiftliğinin saman deposunda yangın çıktı. Alev alev yanan saman balyaları 8 buçuk saatte güçlükle söndürüldü. Büyük maddi hasarın yaşandığı yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. Bergama Çanakkale Karayolu üzerindeki özel bir firmaya ait büyükbaş hayvan çiftliğinin saman deposunda, bugün saat 03.30 sıralarında, yangın çıktı. Her biri 750 kilogram ağırlığında balyalar halinde tonlarca samanın bulunduğu depodan dumanların yükseldiğini fark eden çalışanlar, durumu itfaiyeye bildirdi. Bölgeye yangının büyümesi üzerine müdahale için Bergama, Dikili, Aliağa, Menemen, Bayraklı ve Kınık itfaiye ekipleri sevk edildi.

        SAMAN BALYALARI GÜÇLÜKLE SÖNDÜRÜLDÜ

        İtfaiye ekipleri saman balyalarına su tutarak müdahale etti. Balyaların bir kısmı da kepçelerle kamyona yüklenip, açık bir alana dökülüp, burada söndürüldü. Bölgenin en büyük hayvan çiftliğinin saman deposundaki yangın, balyaların içten içe yanmasından dolayı ancak 8.5 saatte söndürüldü. Önemli oranda maddi hasarın yaşandığı depoda yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.   DHA-Güvenlik Türkiye-İzmir / Bergama Cevdet ŞEN

        2021-03-04 14:51:29

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler