Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA) Spor Toto Süper Lig'de son olarak deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'la 1-1 berabere kalan Göztepe, yarın evinde düşme hattında yer alan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'la karşı karşıya gelecek. Gürsel Aksel Stadı'nda Zorbay Küçük'ün yöneteceği müsabaka saat 19.00'da başlayacak. Sarı-kırmızılılarda sakat ya da cezalı oyuncu bulunmazken, teknik direktör Ünal Karaman, maçı kazanıp çıkışlarını sürdüreceklerini söyledi. 

        İyi bir ivme yakaladıklarını belirten deneyimli teknik adam, "Son 4 maçta 10 puan topladık. Erzurumspor karşılaşmasına da aynı ciddiyet ve disiplinle hazırlanıyoruz" dedi.

        Rakibiyle Süper Lig'de oynadığı 3 maçta da galibiyeti bulunmayan Göztepe, bu müsabakalardan 1 beraberlik ve 2 yenilgi elde etti. Sarı-kırmızılı ekip rakibiyle sezonun ilk yarısında Kazım Karabekir Stadı'nda oynadığı maçta 1-1 berabere kalmıştı. İzmir ekibinin muhtemel 11'i şu şekilde: "İrfancan Murat, Atınç, Alpaslan, Berkan, Nwobodo, Soner, Diabate (Zulj), Halil, Ndiaye, Jahovic."DHA-Spor Türkiye-İzmir DHA

        2021-03-07 12:54:07

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler