Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA) Spor Toto 1'inci Lig'de alt sıralardaki rakiplerinden Ankaraspor'la deplasmanda karşı karşıya gelen Menemenspor, 90+3'te bulduğu golle sahadan 1 puanla ayrılmanın mutluluğunu yaşıyor.

        Ara transfer döneminde alınıp sarı-lacivertli formayı ikinci kez sırtına geçiren İsmail Haktan Odabaşı'nın golüyle yenilgiden son anda kurtulan Menemen evine mutlu dönerken, puanını 27'ye çıkardı. Teknik direktör Ümit Karan, maç sonrası Ankaraspor'a yenilmemenin çok önemli olduğuna vurgu yaptı. Karan, "Sahaya elbette kazanmak için çıktık. Ancak geriye düştük ve son dakikada attığımız golle puanı aldık. Böyle durumlarda 1 puan da gayet önemli. Şimdi önümüzde Adanaspor maçı var. Evimizde kazanıp daha da rahatlamak istiyoruz" dedi. DHA-Spor Türkiye-İzmir DHA

        2021-03-07 13:16:26

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler