Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)Spor Toto 1'inci Lig'de son 3 maçından 9 puan çıkararak ilk 2 sıra ile arasındaki puan farkını 11'den 4'e düşüren 47 puanlı 4'üncü sıradaki Altay ligin en golcü takımı konumuna geldi. Son 2 maçta toplam 8 gol kaydeden siyah-beyazlılar, oynadığı 26 karşılaşmada 49 kez rakip fileleri havalandırarak 48 golü bulunan İstanbulspor'u geride bıraktı. Son 2 sezonun gol kralı Marco Paixao'yu kadrosunda bulunduran İzmir temsilcisi bu sezon da 19 gol kaydeden Portekizli yıldızla rakiplerine gözdağı verdi.

        Siyah-beyazlılar hücum hattında yer alan diğer futbolcular da skora katkı sağlamayı başardı. Paixao'yu 6 golle Hollandalı Kappel izlerken, Erhan 5, Regattin ve Ziya 2, Cebrail, Deniz, Kazımcan, Eren, Thiam, Mehmet Erdem, Murat, Zeki ve Özgür ise 1'er gol kaydetti. Devre arasında takımdan ayrılan Gnanduillet 2, Yılmaz 1 gol atarken, rakipler 3 kez kendi filelerini sarstı. Altay ligde en farklı galibiyetlerini Eskişehirspor karşısında 6-0 ve 5-0'lık (D) skorlarla, Tuzlaspor'a karşı yine 5-0'lık skorla aldı.DHA-Spor Türkiye-İzmir Mustafa KÖPRÜLÜ

        2021-03-16 12:34:31

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler