Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere geldiği İzmir’de, depremde zarar gören tarihi eserlerin en kısa zamanda restore edileceğini söyledi.

        Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy'u İzmir ziyaretinde Vakıflar Bölge Müdürü Muzaffer Ataseven karşıladı. Vakıflar Bölge Müdürlüğünde bir süre çalışmalar hakkında bilgi alan Ersoy, daha sonra İzmir'i gezdi. Ersoy, depremde zarar gören Kemeraltı, Şadırvanaltı, Kestane Pazarı ve Hisar camilerinde incelemelerde bulundu. Ersoy, depremde zarar gören tarihi eserlerin en kısa zamanda restorasyonlarının yapılacağını söyledi.

        Ersoy’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Vakıflar Bölge Müdürü Muzaffer Ataseven, “Sayın genel müdürümüze teşekkür ediyorum. Bu ziyaret bizleri ziyadesiyle memnun ettiği gibi var olan moral ve motivasyonumuzu artırmıştır." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler