Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Seyfi GÜL / FOÇA (İzmir), DHA)-İZMİR'in Foça ilçesinde kontrolünden çıkan otomobilinin takla atması sonucu yaralanan Foça Belediyesi eski Başkanı Gökhan Demirağ'ın hastanedeki tedavisi sürüyor.

        Kaza, dün saat 20.00 sıralarında, Foça ilçe merkezine 5 kilometre mesafede meydana geldi. Foça Belediyesi eski Başkanı Gökhan Demirağ yönetimindeki 35 MDD 95 plakalı otomobil,  sürücüsünün kontrolünden çıkıp, takla attı. Demirağ, yaralandı. Kazayı gören diğer sürücülerim ihbarı üzerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Gökhan Demirağ, Foça Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sol kol kemiğinde kırıklar bulunan Demirağ, daha sonra Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

        Sağlık durumu iyi olan Demirağ'ın önümüzdeki günlerde ameliyat edileceği bildirildi.

        Öte yandan Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz ve ekibi ile çok sayıda esnaf, Demirağ'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

         

        DHA-Güvenlik Türkiye-İzmir / Foça Seyfi GÜL

        2021-03-20 13:34:41

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler