Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tolga TAHÇI / İZMİR, (DHA)İZMİR´in Bayındır ilçesinde, jandarma ekipleri zeytin bahçesinde kurulan bir çadıra düzenledikleri baskında, kumar oynadıkları belirlenen 6 kişiye, 24 bin 822 lira para cezası kesti. Kumar oynamak için yer ve imkan sağlayan bir şüpheli ise gözaltına alındı.

        İzmir İl Jandarma Komutanlığı ile Bayındır İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bayındır'a bağlı kırsal Kızılcaova Mahallesi´ndeki D.A.B´ye ait zeytinlik alanda kurulan çadırda kumar oynandığı bilgisi üzerine harekete geçti. Düzenlenen operasyonda, kumar oynayarak, sokağa çıkma yasağı ve sosyal mesafe kuralını ihlal ettikleri iddiasıyla 6 kişiye toplam 24 bin 822 lira para cezası uygulandı. Kumar oynamak için yer ve imkan sağlayan şüpheli D.A.B ise gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.DHA-Güvenlik Türkiye-İzmir / Bayındır Tolga TAHÇI

        2021-03-21 17:09:42

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler