Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Davut CAN/İZMİR, (DHA)- İZMİR'in Bornova ilçesinde, Okan D. ve kardeşi Mehmet D., husumetli oldukları Yılmaz Kuşçuoğlu (22) ile Oğuzhan Çakmakkaya'yı (22) çıkan tartışmada tabancayla vurdu. Hastaneye kaldırılan iki kişiden göğsünden yaralanan Kuşçuoğlu'nun durumunun ağır olduğu bildirildi. İki kardeşin yakalanması için polis, çalışma başlattı. 

        Olay, saat 10.30 sıralarında, Doğanlar Mahallesi 1482 Sokak'ta meydana geldi. Okan D. ve kardeşi Mehmet D., iddiaya göre husumetli oldukları Yılmaz Kuşçuoğlu ve Oğuzhan Çakmakkaya'yı konuşmak için çağırdı. Sokakta buluşan iki grup arasında, henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Okan D. ve kardeşi Mehmet D. tabancayla Çakmakkaya ve Kuşçuoğlu'na ateş etti. Kuşçuoğlu göğsüne 2 merminin isabet etmesiyle yaralanırken, Çakmakkaya da ayağından vuruldu. 2 kişi kanlar içinde yerde kalırken, kardeşler otomobille olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 

        Gelen sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan Çakmakkaya ve Kuşçuoğlu, ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan yaralılardan Yılmaz Kuşçuoğlu'nun durumunun ağır olduğu bildirildi. Çakmakkaya'nın ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.  

        Polis, Okan D. ve kardeşi Mehmet D.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Kardeşlerin olay yerinden kaçarken kullandıkları belirlenen 35 Y 6516 plakalı otomobil, olay yerine 1 kilometre mesafede bulundu. İki kardeşi yakalamak için çalışmalar sürüyor.DHA-Güvenlik Türkiye-İzmir / Bornova Davut CAN

        2021-03-24 14:09:10

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler