Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA) ING Basketbol Süper Ligi'nde art arda dördüncü yenilgisini lider Anadolu Efes'e deplasmanda 87-80 yenilerek alan Petkimspor, alt sıralarla bağını koparma fırsatını yine tepti.

        Ligde 26 maçta 9 galibiyet, 17 mağlubiyet alan Aliağa ekibi, büyük korku yaşamasa da bir an önce kümede kalışını matematiksel olarak ilan etmeye çalışacak. Anadolu Efes mücadelesi sonra son ana kadar maça ortak oldukları için oyuncularını kutlayan antrenör Kestutis Kemzura, "Maçın sonuna kadar oyunda kaldık. Son 2-3 maçta sıkıntılar yaşamıştık, erken pes etmiştik ama bu maçta sahada kalmayı başardık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Çok iyi savaştılar. Belki galibiyet alamadık ama doğru yolda olduğumuzu hissediyoruz" açıklamasını yaptı.

         DHA-Spor Türkiye-İzmir DHA

        2021-03-28 14:14:24

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler