Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi’nin olağan genel kurulunda, Bahri Okumuş yeniden başkanlığa seçildi.

        Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi’nin olağan genel kurulu, Konak Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Merkezinde Covid19 önlemleri çerçevesinde gerçekleştirildi. Genel kurulun divan başkanlığını Ünal Tümin, divan üyeliklerini ise Can Beyazkartal ve Memduh Zaptikar yaptı.

        Tek liste ile gerçekleştirilen seçimde Bahri Okumuş’un başkanlığındaki yönetim kurulunda Gökhan Özyurtlu, Ali Korkmaz, Sonay Teker, Mutlu Yılmaz, Ergin Karataş ve Ali Gözeten yer aldı.

        TSYD İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş, seçimin ardından yaptığı konuşmada, Covid19 salgını sürecine kadar, bir önceki kongredeki vaatlerinin büyük bölümünü yerine getirdiklerini belirtti. Okumuş, 2020’de pandemiye rağmen geleneksel hale getirdikleri voleybol turnuvasını gerçekleştirdiklerini de sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler