Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)Spor Toto Süper Lig'de bu hafta deplasmanda Hes Kablo Kayserispor'la karşılaşacak Göztepe'de yeni sezon çalışmaları da başladı.

        Sarı-kırmızılıların takımda kiralık olarak forma giyen orta saha Anderson Esiti ve golcü Cherif Ndiaye'yi bırakmayacağı bildirildi. İki futbolcunun da satın alma opsiyonunu kullanmak isteyen yönetimin Esiti ve Ndiaye'nin kulüpleriyle temasa geçtiği ifade edildi. Sezon başında Hırvatistan'ın Gorica ekibinden transfer edilen Ndiaye, Göz-Göz'de başarılı bir sene geçirdi. 

        Senegalli oyuncu 33 resmi maça çıkıp 11 kez fileleri sarstı. Toplam 2382 dakika sahada kalan Ndiaye güçlü fiziği ve süratiyle de fark yarattı. Devre arasında Yunanistan temsilcisi Paok'tan gelen Esiti 10 maça çıktı. Esiti iki kez on birde forma giyerken, genellikle sonradan oyuna dahil oldu. Nijeryalı futbolcu 10 müsabakada 291 dakika sahada kaldı. Göztepe'nin  devre arasında Trabzonspor'da kadrosuna kattığı diğer kiralık oyuncusu Diabate için ise henüz karar verilmedi. DHA-Spor Türkiye-İzmir Onur ATIŞ

        2021-03-31 13:29:45

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler