Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aliağa Petkimspor teknik heyetinden iki antrenörün COVİD19 PCR test sonuçlarının pozitif çıkması nedeniyle ING Basketbol Süper Ligi'nin 27. haftasındaki Aliağa PetkimsporTofaş Spor Kulübü maçı ileri bir tarihe ertelendi.

        Aliağa Petkimspor Kulübü sosyal medya hesabından teknik ekipten iki antrenörün COVİD19 PCR test sonuçlarının pozitif çıktığını duyurdu. Yapılan açıklamada, "Kulübümüz tarafından 1 Nisan Perşembe günü yapılan COVID19 PCR testleri sonuçlanmış ve teknik ekibimizden iki antrenörümüzün test sonuçları pozitif çıkmıştır. Herhangi bir semptom göstermeyen antrenörlerimizin izolasyon ve tedavi sürecine başlanmıştır. 3 Nisan Cumartesi günü Tofaş Spor Kulübü ile oynayacağımız karşılaşma Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından ileri bir tarihe ertelenmiştir" bilgisi paylaşıldı.

        Türkiye Basketbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre, daha önce 3 Nisan Cumartesi günü Aliağa Enka Spor salonunda saat 13.00'te oynanacağı duyurulan müsabaka ileri bir tarihte yapılacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler