Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA) ING Basketbol Süper Ligi'nde 16 maçta 15 galibiyet aldığı müthiş serinin ardından son 2 maçını kaybederek normal sezonun bitimine 4 hafta kala ikinci sıradaki yerini Fenerbahçe Beko'ya kaptıran Pınar Karşıyaka, sarı-lacivertli rakibine yarın konuk olacak. Ülker Spor Salonu'ndaki karşılaşma saat 17.30'da başlayacak. Ligde iki takım da geride kalan 26 haftada 20 galibiyet alırken, sezon başında mali kriterleri yerine getiremediği için 1 puanı silinen Karşıyaka, son yenilgilerle aylar sonra rakibinin gerisinde üçüncülüğe geriledi.

        İstanbul'da oynanacak maçı kazanan taraf lider Anadolu Efes'in ardından sezonu ikinci basamakta tamamlayıp Play-Off'a daha iyi yerden girmek için avantaj kazanacak. Ligde ve Avrupa'da son 4 maçını kaybederek kritik dönemde düşüş yaşayan Karşıyaka'nın FIBA Şampiyonlar Ligi'nde 6 Nisan Salı günü 8'li Final'e kalma hedefi için oynayacağı Happy Casa Brindisi mücadelesi öncesi Basketbol Federasyonu'na Fenerbahçe randevusunun ertelenmesi için yaptığı başvuru kabul edilmedi. Kaf-Kaf'ta koronavirüs testi pozitif çıktığı için son 2 lig maçını kaçıran M'Baye, izolasyon sürecini tamamladığı için önemli sınavda forma giyebilecek.DHA-Spor Türkiye-İzmir İZMİR

        2021-04-03 11:50:03

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler