Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'EVİME GELDİĞİNDE ALKOLLÜYDÜ'

        İzmir'in Karabağlar ilçesinde barışmak ve evlenmeye ikna etmek için gittiği eski sevgilisi B.K.'nin 4'üncü kattaki evinde, kadının 17 yaşındaki oğlu uyanınca balkondan balkona sarkarak kaçmaya çalışırken 1'inci kattan düşüp ağır yaralanan Özkan A.'nın (37) İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisi sürüyor. Özkan A.'nın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

        Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, B.K.'nin ifadesine başvurdu. B.K., ifadesinde bir süre önce iletişimi kopardığı Özkan A.'nın gece yarısı evine geldiğini belirtip, "Kendisiyle iletişimimi koparmama rağmen peşimi bırakmadı. Sürekli barışmak için benimle konuşmaya çalışıyordu. Gece evime geldiğinde alkollüydü. Ne yaptığını bilmez bir durumdaydı" dedi.Davut CAN / İZMİR, (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-İzmir / Karabağlar Davut CAN

        2021-04-08 14:00:43

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler